Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentjclock has a deprecated constructor in E:\baldas.nl\plugins\content\jclock\jclock.php on line 17

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentartclock has a deprecated constructor in E:\baldas.nl\plugins\content\artclock\artclock.php on line 14

Houtdraaien

Al weer enige tijd spendeer ik veel tijd aan het maken van mooie voorwerpen op de houtdraaibank. Dit zijn veelal artikelen die ik kan weggeven bij b.v. een verjaardag of een andere (al dan niet feestelijke) gelegenheid. Ook zijn er artikelen die bestemd zijn voor de verkoop. Hiervoor heb ik ook een webshop op deze site waar producten zijn te bestellen. Maar het kan ook zijn dat ik iets maak op verzoek van iemand. Mocht u belangstelling hebben voor een stukje houtdraaiwerk kunt dit mij laten weten via de contactpagina.

 

Een voorbeeld hiervan is dat iemand mij vroeg of ik een urn kon maken. En dan een speciale urn, in de vorm van een uil. Zijn vrouw had n.l. een passie voor uilen gehad. Na het nodige zoek- en denkwerk heb ik een urn gemaakt zoals op de afbeelding is te zien.

Fotoalbum

In het linker menu van deze website vindt u een knop die verwijst naar mijn fotoalbum. Hier staan alle artikelen die ik in de loop der tijd heb gemaakt.

 

 

AcrylRoller ball van acryl

Ik maak ook pennen. Meestal zijn deze van hout maar soms maak ik deze ook van acryl. Dit is een kunststof welk in vele kleuren en vormen beschikbaar is. Hiervan kun je  prachtige vulpennen, roller balls, potloden en gewone pennen van maken. Deze pennen zijn uniek omdat er slechts 1 exemplaar van is gemaakt. Ook het model is geheel naar wens te maken.

Facebook

Nu ook bereikbaar op Facebook via

 

BLOG

Ik ben gestart met het maken van een blog. In dit blog wil ik producten beschrijven die ik gemaakt heb of wil gaan maken. Kies in het menu voor "Mijn Blog" om de artikelen te lezen. Wellicht kan het u helpen.

We hebben 203 gasten en geen leden online

Nieuw in het Blog!

  • Voor het op een graf zetten van een kist zijn op sommige begraafplaatsen beugels beschikbaar.…
    Read more...

Bezoekers

43794
VandaagVandaag63
GisterenGisteren78
Deze weekDeze week147
Deze maandDeze maand1691
Alle dagenAlle dagen43794
Hoogste aantal 08-12-2018 : 417

Ga naar boven