Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentjclock has a deprecated constructor in E:\baldas.nl\plugins\content\jclock\jclock.php on line 17

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentartclock has a deprecated constructor in E:\baldas.nl\plugins\content\artclock\artclock.php on line 14

Welkom in mijn webshop.

Zoals u zult merken is dit niet een standaard webshop zoals u er duizenden tegenkomt op het internet maar een webshop met maar weinig artikelen. Dit zijn dan wel allemaal artikelen die handgemaakt en dus uniek zijn. Sinds een aantal jaren leg ik mij toe op houtdraaien. Een prachtig beroep of hobby waarmee je mooie artikelen kunt maken van een materiaal dat altijd leeft.

Deze zelfgemaakte artikelen vindt u terug in deze webshop. Door dat deze artikelen handgemaakt zijn is er meestal maar 1 stuks beschikbaar. Ook is het mogelijk om een aanvraag te doen voor een model of houtsoort naar uw keuze. Neemt u daarvoor contact met mij op via het contactformulier.

U kunt ook in het fotoalbum kijken. Daar vindt u een overzicht van een aantal producten die ik in het verleden heb gemaakt.

en vooraf overmaken. Uiteraard ook contant bij afhalen.

 

BETALINGEN

Op dit moment zijn er vier betaalmogelijkheden.

1. Veilig betalen via iDeal. Een online betaalmiddel dat veilig is en vaak gebruikt wordt binnen webshops. U kunt via uw eigen bank betalen.

2. PayPal. Een eenvoudige en veilige manier om een betaling te doen.

 

3. Overboeking. U kunt kiezen om de betaling vooraf over te maken.

4. Contante betaling. Dit is uiteraard alleen mogelijk als u de bestelling bij mij komt ophalen.

 

 

Nieuw in het Blog!

  • Voor het op een graf zetten van een kist zijn op sommige begraafplaatsen beugels beschikbaar.…
    Read more...

Bezoekers

43794
VandaagVandaag63
GisterenGisteren78
Deze weekDeze week147
Deze maandDeze maand1691
Alle dagenAlle dagen43794
Hoogste aantal 08-12-2018 : 417
Ga naar boven